skip to Main Content
Iets Gelukkiger Door Het Leven Dankzij Wilma Veen!

Iets gelukkiger door het leven dankzij Wilma Veen!

Ik geluk jou maakt je gelukkiger en wij hebben goed nieuws! Wilma Veen is momenteel achter de schermen druk bezig om de puntjes op de i te zetten van haar nieuwste boek Ik geluk jou en wij kunnen niet wachten totdat haar boek in de (web)winkels ligt. Wij vroegen Wilma Veen alvast ietsje meer over haar boek te vertellen. Lees je mee? Wilma Veen vertelt…

Ik geluk jou maakt je gelukkiger. Ietsje gelukkiger. Soms hebben we in het leven alles wat we wensen, alles klopt en toch, we missen iets. Zonder dat we er erg in hebben, missen we voortdurend net iets. Ietsje meer energie, ietsje meer vakantie, ietsje meer vriendschap, ietsje meer aandacht, ietsje minder kilo’s, ietsje minder werk, ietsje meer kinderen… alsof dat ietsje meer of minder ons ietsje meer gelukkig zal maken. Mijn boek Ik geluk jou inspireert en enthousiasmeert door beeld, poëzie en tekst om het geluk dat je in handen hebt te ontdekken. Die ontdekking is al een geluksmoment op zich. Het helpt om je gelukkiger te voelen en te blijven. Wat een geluk, IK GELUK JOU!

Ik hoop dat iedereen die het boek openslaat, niet kan stoppen met kijken, lezen en genieten. Dat het gelijk begint te bruisen van verlangen om het leven te vieren, ondanks alles wat er aan zorgen op jouw bord ligt.

Dat nieuw levensgeluk ontdekt zal gaan worden. Dat gelukt mij zo.

Maar wat maakt mij eigenlijk gelukkig? Een zak naturel chips van Lays. Daar word ik heel gelukkig van. Zolang hij vol is. Als ik hem per ongeluk helemaal heb leeggegeten in mijn eentje, ben ik niet zo gelukkig meer. Het vooraf inbeelden hoe lekker die eerste hap is, dan me verheugen op de tweede hap, dat is ultiem geluk. Daarna gaan de stofjes die maken dat je meer en meer wilt aan het werk in je hersenen en dan is de lol er eigenlijk al bijna van af. Chips eten is net het echte leven. We willen van alles meer, verder en hoger, maar moeten ons realiseren dat daar het ultieme geluk niet in gelegen is. Juist de zoektocht naar wat jou en mij nou echt gelukkig maakt, helpt om de dag niet zomaar als vanzelf voorbij te laten gaan. Aandacht, passie, bevlogenheid, rust, liefde en dankbaarheid zijn kernwoorden die o

Zoek af en toe de onrust en herontdek wat je diep raakt.

Ik word diep gelukkig als ik kan creëren met beeld en woord. Dat wat er nog niet is, tevoorschijn toveren en dan achterover leunen en genieten van het proces en het resultaat. Ook al is iets nog niet af en niet perfect, gewoon heerlijk genieten dat het toch maar weer gelukt is. Ik word gelukkig als ik anderen gelukkig kan maken. De voorpret van mijn boek Ik geluk jou is dan ook heel groot. Ik zie voor me hoe mensen met een glimlach van bladzijde naar bladzijde gaan, hoe mensen teksten lezen en herlezen, omdat ze daardoor merken dat in hun binnenste het gaat borrelen van nieuw plezier, levensgeluk en verlangen om vol hoop de dag tegemoet te gaan. Ik word ook diep gelukkig van zo’n lief kusje van één van mijn zonen als ze langslopen. Ik smelt van onze hond die 3.000 rondjes boven zijn mandje draait en dan pas gaat liggen. Als je dat met je ogen volgt, kun je bijna niet anders dan erbij kruipen, maar goed, hond en ik passen niet samen in het mandje. Gelukkig word ik ook als ik me ondanks omstandigheden toch gelukkig voel. De bron van mijn allerdiepste geluk is te weten dat ik diep geliefd ben door God. Dat Hij in alles bij mij is, mijn gedachten kent, mijn gevoelens, mijn onzekerheden en toch… toch nog zoveel van mij houdt en dit ook keer op keer influistert.

Dan voel ik mij een echte bofkont.

Door het creëren van mijn boek Ik geluk jou ontdek ik mijn eigen geluk opnieuw. Mijn benen kunnen lopen, mijn ogen kunnen zien, mijn handen kunnen tekenen en schilderen. Tjonge.. dat is al zoveel. Mijn man is mijn lief en maatje. Juist door dalen, geniet ik van het uitzicht op de berg. Dalen in mijn leven van tegenslag, verlies van geliefden, ziekte en mijn hartstilstand vier jaar geleden. Sinds vier jaar leef ik opnieuw! Zomaar gekregen, hoe gelukkig kun je zijn. De angst en het gevoel dat het leven zomaar kan stoppen, zijn voor mij een enorme drive om zoveel mogelijk vrolijkheid, liefde en geluk te delen met anderen, omdat ik zo goed weet hoe eenzaam, eng en pijnlijk het leven kan zijn.

Back To Top